Aktuelno

Najnovije vijesti, saopštenja...

Barska Javna predškolska ustanova „Vukosava Ivanović Mašanović“ organizuje besplatan boravak djece ukoliko posjeduje rješenje o usmjeravanju koje je izdao Sekretarijat za kulturu, sport i mlade.

„I ove godine JPU Vukosava Ivanović Mašanović veliku pažnju poklanja našim najmlađim sugrađanima, za koje je potrebno obezbijediti dodatnu stimulaciju ranog razvoja. U okviru kampanje za upis i promociju inkluzivnog obrazovanja, iz ove predškolske ustanove pozivaju roditelje i staratelje čija djeca imaju rješenja o usmjeravanju u poseban vaspitno-obrazovni program izdata od strane opštinske Komisije Sekretarijata za kulturu, sport i mlade, da besplatno borave, druže se, igraju, istražuju, uče kroz planirane aktivnosti i vođenu igru, koju u vrtiću obezbjeđuju vaspitači, stručni saradnici, medicinsko osoblje i asistenti u nastavi“, navodi se u saopštenju JPU Vukosava Ivanović Mašanović.

Iz ove ustanove pozivaju zainteresovane roditelje da se obrate upravi i ponesu sa sobom JMBG i rješenje o usmjeravanju djeteta, kako bi ga unijeli u sistem preko portala upisi.edu.me. 

Izvor: Roditelji.me

Priredila: Anđela Miličić

Veličina fonta